– Guardiola truede med at skære vores nosser af

– Guardiola truede med at skære vores nosser af

1195
0
DEL

FC Bayern Münchens Thomas Müller har oven på vanvidssejren over Juventus i Champions League afsløret, at sydtyskernes spanske træner, Pep Guardiola, truede med at skære spillernes nosser af, hvis de ikke hev sejren hjem mod de italienske mestre.

Det var fodbold for feinschmeckere, da Bayern München i aftes vandt 4-2 over Juventus i en meget medrivende Champions League-ottendedelsfinale. En kamp, hvor Guardiolas mandskab fik reduceret til 2-2 i overtiden, hvilket betød at kampen måtte gå i forlænget spilletid for at finde en vinder.

Læs også: Bayern-profil: Guardiola har genopfundet fodboldspillet

Inden de to gange 15 minutter løb af stablen nåede Guardiola dog at give sit hold noget af en peptalk. En peptalk, der åbenbart har virket, eftersom Thiago Alcantara og Kingsley Coman sikrede sejren i den forlænget spilletid.

Thomas Müller, der scorede det udlignende overtidsmål, fortæller, at spanieren motiverede spilleren på en helt bestemt måde.

– Pep sagde til os, at han ville skære vores nosser af, hvis vi ikke slog Juventus.

– Dette blev naturligvis sagt i kampens hede. Jeg tror, at jeg ville have været på samme måde, hvis det var mig, der var træner, fortæller Müller, der også selv erkender, at det var en vanvittig affære mellem de to fodboldmastodonter.

– Det var en helt vanvittig kamp. Vi vidste, at vi altid kunne komme tilbage i kampen, selvom vi var bagud med to mål sent i kampen.

Læs også: Bayern-anfører: Comeback bringer os tættere sammen

 

INGEN KOMMENTARER